compass-blue-logo-email-1

LATAA WHITEPAPER

MONIMUOTOISUUS ORGANISAATIOSSA

Kova pula asiantuntijoista on johtanut monet organisaatiot miettimään, miten houkutella osaajia erilaisista taustoista ja miten olla yhteisö, jossa erilaisista taustoista tulevat ihmiset viihtyvät?
DEI eli diversity, equality and inclusion onkin liki jokaisen HR-asiantuntijan agendalla tällä hetkellä.

DEI-forntpage-in-tablet

27%

Suomalaisten yritysten johtoryhmien jäsenistä 27% on naisia.
Esimerkiksi Norjassa luku on 40%.

Untitled (500 × 500 px)

CASE METSÄ GROUP

MITEN METSÄ GROUP EDISTÄÄ MONIMUOTOISUUTTA

Metsä Group on viime vuosina edistänyt määrätietoisesti DEI-työtä. DEI on yritykselle strateginen sosiaalisen vastuun hanke, jonka tavoitteena on luoda yhä tasa-arvoisempi työpaikka entistä monimuotoisemmalle henkilöstölle. Lue, miten Metsä Group edistää monimuotoisuutta, miksi ja millaisia ajatuksia työ on herättänyt yrityksessä.

“Tavoitteenamme on DEI-työn myötä olla houkutteleva ja kiinnostava työpaikka, jossa erilaisuutta arvostetaan ja jossa vallitsee mukaan ottamisen kulttuuri”

Susanna Tainio
VP HR, Recruitment and HR Development
Metsä Group

Lataa whitepaper DEI:stä ja saat syväluotaavaa tietoa

Miten DEI-työ voi rakentaa toimivaa työyhteisöä?

Oikean elämän esimerkit DEI-työn edistämisestä kansainvälisessä organisaatiossa

Benchmarkit maailmalta

 

 

Mitä on diversity, equality ja inclusion -työ?

DEI on lyhenne sanoista diversity, equality and inclusion. Sillä viitataan monimuotoisuuteen ja pyrkimykseen luomaan olosuhteet, joissa jokaisella on mahdollisuus käyttää taitojaan, kasvaa ja kehittyä huolimatta erilaisista taustoista. DEI-työssä pyritään tunnistamaan vinoumia tai ennakkoluuloja omassa tai organisaation ajattelussa. Esimerkiksi anonyymi rekrytointi on tapa pyrkiä eroon pinttyneistä ajatuksista, millainen tausta "oikealla" hakijalla on johonkin rooliin.